Hos oss är alla kunder välkomna

Vi löser Era problem hemma hos Er om Ni så önskar.

Kontoret i Borlänge är bemannat av Antonia och Susanne är numera bemannat mån-fre.

Kontoret i Furudal är bemannat av Eva och Pär mån-fre, Carina är på plats ons-fre, Lisbeth finns här mån, ons och tor.

Var inte rädd att fråga vem som helst av oss, vi finns här för Er. Tiderna är normalt mellan 08.00 - 16.00

Kontakten via telefon sker som vanligt genom 0258-20300 för bägge kontoren då vi har gemensam växel. Välkomna.

COVID-19 tillfällig inforamation  

Nu när det kommit restriktioner ang. Covid-19 så ska vi försöka hjälpa till att hålla smittan nere. Därför ber vi er kunder som har möjlighet att nyttja våra brevlådor på båda kontoren att göra detta för att undvika att träffa så mycket olika personer. 🦠🙅‍♀️
Men självklart om du måste komma in för att skriva på något så skall vi se till att hålla avstånd. Vi har även handsprit lättillgängligt utplacerade i våra lokaler och ber er nyttja detta. 🧴💦
Möten försöker vi ta om möjligt över telefon eller webbaserat via Microsoft teams. ☎️💻

Ta hand om er så uppdaterar vi er om hur vi går tillväga när det kommer nya råd. ❤️

Håll i, håll ut, håll kontakten - Borlänge Kommun
Håll i, håll avstånd, håll kontakten - Rättviks kommun / Ore socken

Vad kan vi erbjuda

Klyftan mellan ett bra administrativt stöd och ett dåligt kan vara stor. Vi är det administrativa stödet som varje företagare önskar sig. Vi gör det Ni vill slippa, korrekt och till rätt pris.

Vi utför följande tjänster:

Bokföring

Förutom en ren bokföringstjänst kan vi hjälpa till med betalningar av fakturor, fakturera Era kunder m m. Vi samarbetar med Visma vilka Ni når genom kundinloggningssidan om Ni är kunder via dem, vi har även möjlighet att stödja såväl SpeedLedger som Fortnox.

Bokslut

Vi upprättar bokslut efter att vi bokfört åt Er eller alternativt upprättar vi bokslut med utgångspunkt från den bokföring Ni gjort själva. Om så krävs upprättas fullständiga årsredovisningar färdiga för revision eller inlämnande till bolagsverket.

Deklaration

Vi hjälper till med upprättandet av såväl privata inkomstdeklarationer som näringsdeklarationer. Vi har också erfarenhet av lantbruksdeklarationer och deklarationer för reavinster.

Löner

Lämnar Ni underlag till oss eller ansluter företaget till stämplingstjänsten kan vi vara behjälplig till upprättandet av löner. Vi löser även problemet med uppbördsdeklarationer, kontrolluppgifter och lämnande av uppgifter till Fora, m m.

Ekonomisk rådgivning

Med hjälp av den erfarenhet vi har skaffat oss kan vi dela med oss av vår kunskap så att det gynnar Ert företagande maximalt. Vi har även egenupprättade analysredskap, budgetmallar och programvaror till vår hjälp. Kom in så undersöker vi vad Ni behöver. Tillsammans har vi på byrån över 200 års arbetslivserfarenhet.

Kvalitetskontroll

Vi fick en tidigt julklapp från FAR, vilket innebär att vi blev fortsatt godkända i kvalitetskontrollen.👏 🎉🍾  Detta innebär att ni kunder kan känna er säkra hos oss, tack vare Pärs godkända auktorisation som redovisningskonsult. 🤝(PGA GDPR så har vi valt att stryka över namnet på kontrollanten🕵️‍♀️ ) Hoppas ni får en fortsatt trevlig vecka & håller er friska! 💝